Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


11.09.2017  09:00

Биохемија I - А ниво

Испит од втора декада

Известување

Биохемија I - Б ниво

Испит од втора декада

rezultati_biohemija_I_septemvri_vtora_dekada_2017.pdf резултати од писмен испит, втора декада

01.09.2017  09:00

Биохемија I - А ниво

Испит од прва декада

reyultati_biohemija_septemvri_2017-0.pdf rezultati od prva dekada

Биохемија I - Б ниво

Ипспит од прва декада

reyultati_biohemija_septemvri_2017.pdf rezultati od prva dekada

23.06.2017  10:00

Биохемија II - А ниво

II декада: Испитот по Биохемија II А и В ниво ќе се одржи на 23 јуни во 10 часот во просторија 124.

Известување

20.06.2017  09:00

Биохемија I - А ниво

Испитот од втората декада ќе се одржи во Хемискиот Амфитеатар. Право на полагање имаат студентите со добиен потпис и уредно пријавен испит во електронска форма. Задолжително е носењето на пријава на денот на полагањето.

rezultati_biohemija_juni_2017.pdf rezultati vtora dekada_site nivoa

Биохемија I - Б ниво

Испитот од втората декада ќе се одржи во Хемискиот Амфитеатар. Право на полагање имаат студентите со добиен потпис и уредно пријавен испит во електронска форма. Задолжително е носењето на пријава на денот на полагањето.

Известување

08.06.2017  09:00

Биохемија I - А ниво

Испитот од првата декада ќе се одржи во Хемискиот Амфитеатар. Право на полагање имаат студентите со добиен потпис и уредно пријавен испит во електронска форма. Задолжително е носењето на пријава на денот на полагањето.

Известување

Биохемија I - Б ниво

Испитот од првата декада ќе се одржи во Хемискиот Амфитеатар. Право на полагање имаат студентите со добиен потпис и уредно пријавен испит во електронска форма. Задолжително е носењето на пријава на денот на полагањето.

Известување

28.04.2017  12:00

Биохемија I - А ниво

Усниот испит по предметите Биохемија I – А ниво и Биохемија I - В ниво ќе се одржи на 28.04.2017 (петок) со почеток во 12 часот.

Известување

Биохемија I - Б ниво

Усниот испит по предметите Биохемија I – А ниво и Биохемија I - В ниво ќе се одржи на 28.04.2017 (петок) со почеток во 12 часот.

Известување

27.04.2017  09:00

Биоелектрохемија

Вонредна априлска сесија 2017 Устен испит: 27.04.2017 (четврток) од 9:00 часот.

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука