Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


14.09.2017  12:00

Геохемија и минералогија

септемвриска сесија, II-декада, задолжителна е пријава од студентот

Известување

23.08.2017  12:00

Геохемија и минералогија

септемвриска сесија, I-декада, задолжителна е пријава од студентот

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука