Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


11.09.2017  09:00

Експериментална биохемија

Испит од втора декада

Известување

07.09.2017  09:00

Електрохемија

II - декада Предавална бр 101!

Usen_I_i_II_dek_sept_2017.doc Rezultati-septemvri-2017-I i II dekada

Еколошка биохемија

II - декада Предавална бр 101!

Известување

01.09.2017  09:00

Експериментална биохемија

Испит од прва декада

Известување

25.08.2017  09:00

Електрохемија

I - декада Предавална бр 124!

Usen_I_i_II_dek_sept_2017-2.doc Rezultati-septemvri-2017-I i II dekada

Еколошка биохемија

I - декада Предавална бр 124!

Известување

27.06.2017  09:00

Електрохемија

Предмети: ОПШТА ХЕМИЈА, НЕОРГАНСКА ХЕМИЈА - Б ниво, ЕЛЕКТРОХЕМИЈА, ОСНОВИ НА БИОЕЛЕКТРОХЕМИЈА I декада: • Писмен испит (задачи): 5.06.2017 (понеделник) • Устен испит (теорија): 8.06.2017 (четврток) II декада: • Писмен испит: 20.06.2017 (вторник) • Устен испит: 27.06.2017 (вторник) Сите испити ќе се одржуваат во амфитеатар на Институтот за хемија со почеток во 9 часот. Напомена: усниот испит може да се полага само доколку е положен писмениот испит! Проф. Валентин Мирчески 29.05.2017

Usen_I_i_II_dek_juni_2017-1.doc Rezultati-usen ispit-juni 2017

Еколошка биохемија

Предмети: ОПШТА ХЕМИЈА, НЕОРГАНСКА ХЕМИЈА - Б ниво, ЕЛЕКТРОХЕМИЈА, ОСНОВИ НА БИОЕЛЕКТРОХЕМИЈА I декада: • Писмен испит (задачи): 5.06.2017 (понеделник) • Устен испит (теорија): 8.06.2017 (четврток) II декада: • Писмен испит: 20.06.2017 (вторник) • Устен испит: 27.06.2017 (вторник) Сите испити ќе се одржуваат во амфитеатар на Институтот за хемија со почеток во 9 часот. Напомена: усниот испит може да се полага само доколку е положен писмениот испит! Проф. Валентин Мирчески 29.05.2017

Usen_I_i_II_dek_juni_2017-3.doc Rezultati-usen ispit-juni 2017

20.06.2017  09:00

Експериментална биохемија

Испитот од втората декада ќе се одржи во Хемискиот Амфитеатар. Право на полагање имаат студентите со добиен потпис и уредно пријавен испит во електронска форма. Задолжително е носењето на пријава на денот на полагањето.

Известување

08.06.2017  09:00

Електрохемија

Предмети: ОПШТА ХЕМИЈА, НЕОРГАНСКА ХЕМИЈА - Б ниво, ЕЛЕКТРОХЕМИЈА, ОСНОВИ НА БИОЕЛЕКТРОХЕМИЈА I декада: • Писмен испит (задачи): 5.06.2017 (понеделник) • Устен испит (теорија): 8.06.2017 (четврток) II декада: • Писмен испит: 20.06.2017 (вторник) • Устен испит: 26.06.2017 (понеделник) Сите испити ќе се одржуваат во амфитеатар на Институтот за хемија со почеток во 9 часот. Напомена: усниот испит може да се полага само доколку е положен писмениот испит! Проф. Валентин Мирчески 29.05.2017

Usen_I_i_II_dek_juni_2017-6.doc Rezultati-usen ispit-juni 2017

Експериментална биохемија

Испитот од првата декада ќе се одржи во Хемискиот Амфитеатар. Право на полагање имаат студентите со добиен потпис и уредно пријавен испит во електронска форма. Задолжително е носењето на пријава на денот на полагањето.

Известување

Еколошка биохемија

Предмети: ОПШТА ХЕМИЈА, НЕОРГАНСКА ХЕМИЈА - Б ниво, ЕЛЕКТРОХЕМИЈА, ОСНОВИ НА БИОЕЛЕКТРОХЕМИЈА, ЕКОЛОШКА БИОХЕМИЈА I декада: • Писмен испит (задачи): 5.06.2017 (понеделник) • Устен испит (теорија): 8.06.2017 (четврток) II декада: • Писмен испит: 20.06.2017 (вторник) • Устен испит: 26.06.2017 (понеделник) Сите испити ќе се одржуваат во амфитеатар на Институтот за хемија со почеток во 9 часот. Напомена: усниот испит може да се полага само доколку е положен писмениот испит! Проф. Валентин Мирчески 29.05.2017

Usen_I_i_II_dek_juni_2017-7.doc Rezultati-usen ispit-juni 2017

19.05.2017  09:00

Експериментална биохемија

Колоквиумот ќе се одржи во Хемискиот амфитеатар

Известување

28.04.2017  11:00

Експериментална биохемија

Усниот испит по предметот Експериментална Биохемија ќе се одржи на 28.04.2017 (петок) со почеток во 11 часот.

Известување

27.04.2017  09:00

Електрохемија

Вонредна априлска сесија 2017 27.04.2017 (четврток) од 9:00 часот.

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука