Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


14.09.2017  10:00

Клиничка биохемија

Испитот ќе се одржи на Институт за медицинска и експериментална биохемија, Медицински факултет Скопје.

Известување

05.09.2017  10:00

Кристалохемија

II декада, писмен испит, Амфитеатар - задолжително пријавување во i-know, - задолжително носење сопствен калкулатор, - се избира само една декада за полагање. Не може да се полага во двете!

Известување

25.08.2017  10:00

Кристалохемија

I декада, писмен испит, Амфитеатар - задолжително пријавување во i-know, - задолжително носење сопствен калкулатор, - се избира само една декада за полагање. Не може да се полага во двете!

Известување

19.06.2017  10:00

Кристалохемија

II декада, испит Задолжително да носите СОПСТВЕН калкулатор. Нема да се дозволи позајмување!!! Амфитеатар

Известување

07.06.2017  10:00

Кристалохемија

I декада, испит Задолжително да носите СОПСТВЕН калкулатор. Нема да се дозволи позајмување!!! Амфитеатар

Известување

26.04.2017  12:00

Кристалохемија

Амфитеатар Задолжително да се пријавите за писмен испит. Задолжително да носите СОПСТВЕН калкулатор!

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука