Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


07.09.2017  08:00

Легислатива за хемија на животната средина и храна

Испитот ќе се полага во пред. 124. Задолжително пријавување во i_know пред полагањето. Задолжително да се носи индекс и пријава на испит.

Известување

24.08.2017  08:00

Легислатива за хемија на животната средина и храна

Испитот ќе се полага во пред. 124. Задолжително пријавување во i_know пред полагањето. Задолжително да се носи индекс и пријава на испит.

Известување

20.06.2017  10:00

Легислатива за хемија на животната средина и храна

Испитот ќе се одржи во пред. 124.

Известување

06.06.2017  10:00

Легислатива за хемија на животната средина и храна

Испитот ќе се одржи во пред. 124.

Известување

10.05.2017  12:00

Легислатива за хемија на животната средина и храна

Легислатива за хемија на животната средина и храна - II колоквиум - амфитеатар

Legislativa_maj_2017_rezultati_od_kolokviumi.pdf Резултати од парцијалните испити
Legislativa_kontinuirano_ocenuvanje_generacija_2017.pdf Резултати од континуирано оценување - Легислатива - генерација 2017

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука