Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


16.09.2017  10:00

Методологија на научноистражувачка работа

Тест

Известување

12.09.2017  10:00

Методика во хемијата I (за биологија-хемија)

Втора декада. Задолжително пријавување кај предметниот наставник.

Известување

Методика во хемијата II (за биологија-хемија)

Втора декада. Задолжително пријавување кај предметниот наставник.

Известување

Методика на хемиското експериментирање I

Втора декада. Задолжително пријавување кај предметниот наставник.

Известување

Методика на хемиското експериментирање II

Втора декада. Задолжително пријавување кај предметниот наставник.

Известување

29.08.2017  10:00

Методика во хемијата I (за биологија-хемија)

Прва декада. Задолжително пријавување кај предметниот наставник.

Известување

Методика во хемијата II (за биологија-хемија)

Прва декада. Задолжително пријавување кај предметниот наставник.

Известување

Методика на хемиското експериментирање I

Прва декада. Задолжително пријавување кај предметниот наставник.

Известување

Методика на хемиското експериментирање II

Прва декада. Задолжително пријавување кај предметниот наставник.

Известување

19.06.2017  10:00

Методика во хемијата II (за биологија-хемија)

Задолжително пријавување по електронска пошта кај предметниот наставник.

Известување

Методика на хемиското експериментирање I

Задолжително пријавување по електронска пошта кај предметниот наставник.

Известување

Методика на хемиското експериментирање II

Задолжително пријавување по електронска пошта кај предметниот наставник.

Известување

03.06.2017  10:00

Методологија на научноистражувачка работа

Презентација на семинарските работи и постери

Известување

29.05.2017  10:00

Методика во хемијата II (за биологија-хемија)

Задолжително пријавување по електронска пошта кај предметниот наставник.

Известување

Методика на хемиското експериментирање I

Задолжително пријавување по електронска пошта кај предметниот наставник.

Известување

Методика на хемиското експериментирање II

Задолжително пријавување по електронска пошта кај предметниот наставник.

Известување

20.05.2017  23:55

Методологија на научноистражувачка работа

Рок за испраќање на семинарските работи

Известување

06.05.2017  10:00

Методологија на научноистражувачка работа

Тест

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука