Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


11.09.2017  09:00

Радиохемија

Усмен испит.

Известување

04.09.2017  09:00

Радиохемија

Писмен испит

radiopis_04_09_2017.pdf Pismen ispit

29.08.2017  09:00

Радиохемија

Усмен испит

Известување

21.08.2017  09:00

Радиохемија

Писмен испит

Известување

23.06.2017  09:00

Радиохемија

Усмен испит

Известување

16.06.2017  09:00

Радиохемија

Писмен испит задачи.

16_06_2017.pdf Rezultati od ispit

05.06.2017  09:00

Радиохемија

Усмен испит

Известување

29.05.2017  09:00

Радиохемија

Писмен испит

Известување

22.05.2017  09:00

Радиохемија

Втор колоквиум

22_05_2017.pdf Vtor kolokvium rezultati

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука