Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


12.09.2017  10:00

Специјална методика во хемијата

Втора декада. Задолжително пријавување кај предметниот наставник.

Известување

11.09.2017  09:00

Секундарни метаболити: изолација и својства

Писмен испит-втора декада. При полагање на писмениот испит, задолжително да се достават семинарските работи. Усниот испит од втора декада ќе се одржи на 15-ти септември.

rezultati_sekundarni_septemvri_2017.pdf резултати од писмен испит

05.09.2017  10:00

Структура на атоми и молекули

II декада, писмен испит, Амфитеатар - задолжително пријавување во i-know, - задолжително носење сопствен калкулатор, - се избира само една декада за полагање. Не може да се полага во двете!

rezultati_PI_5_9_2017-0.pdf rezultati

29.08.2017  10:00

Специјална методика во хемијата

Прва декада. Задолжително пријавување кај предметниот наставник.

Известување

29.08.2017  09:00

Секундарни метаболити: изолација и својства

Писмен испит-прва декада. При полагање на писмениот испит, задолжително да се достават семинарските работи. Усниот испит од прва декада ќе се одржи на 7-ми септември.

Известување

25.08.2017  10:00

Структура на атоми и молекули

I декада, писмен испит, Амфитеатар - задолжително пријавување во i-know, - задолжително носење сопствен калкулатор, - се избира само една декада за полагање. Не може да се полага во двете!

Известување

20.06.2017  09:00

Секундарни метаболити: изолација и својства

Испитот од втората декада ќе се одржи во Хемискиот Амфитеатар. Право на полагање имаат студентите со добиен потпис и уредно пријавен испит во електронска форма. Задолжително е носењето на пријава на денот на полагањето.

rezultati_sekundarni_metaboliti_juni_2017.pdf резултати од писмен испит

19.06.2017  10:00

Структура на атоми и молекули

II декада, писмен испит, Амфитеатар Задолжително носење сопствени калкулатори. Нема да биде дозволено позајмување!

Rezultati_II_dekada_2017_juni.pdf rezultati

Специјална методика во хемијата

Задолжително пријавување по електронска пошта кај предметниот наставник.

Известување

08.06.2017  09:00

Секундарни метаболити: изолација и својства

Испитот од првата декада ќе се одржи во Хемискиот Амфитеатар. Право на полагање имаат студентите со добиен потпис и уредно пријавен испит во електронска форма. Задолжително е носењето на пријава на денот на полагањето.

Известување

07.06.2017  10:00

Структура на атоми и молекули

I декада, испит Амфитеатар

Известување

Rezultati_I_i_II_kolok_struktura_2017.pdf rezultati

Известување

29.05.2017  10:00

Специјална методика во хемијата

Задолжително пријавување по електронска пошта кај предметниот наставник.

Известување

28.04.2017  11:00

Секундарни метаболити: изолација и својства

Усниот испит по предметот Секундарни метаболити: изолација и својства ќе се одржи на 28.04.2017 (петок) со почеток во 11 часот.

Известување

26.04.2017  12:00

Структура на атоми и молекули

Амфитеатар Задолжително да се пријавите за писмен испит. Задолжително да носите СОПСТВЕН калкулатор!

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука