Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


14.09.2017  10:00

Теоретска неорганска хемија

Испитот ќе се одржи во ХА со почеток од 10 ч.

Известување

30.08.2017  10:00

Теоретска неорганска хемија

Испитот ќе се одржи во ХА со почеток од 10 ч.

Известување

23.06.2017  10:00

Теоретска неорганска хемија

Испитот ќе се одржи во ХА.

Известување

09.06.2017  10:00

Теоретска неорганска хемија

Испитот ќе се одржи во ХА.

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука