Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


07.09.2017  08:00

Управување со квалитет во хемиска лабораторија

Испитот ќе се полага во пред. 124. Задолжително пријавување во i_know пред полагањето. Задолжително да се носи индекс и пријава на испит. Делот Задачи (во Excel) ќе се полага ден порано во Медиотека или Библиотека.

Rezultati_UKHL_septemvri_2017.pdf Резултати - Управување со квалитет во хемиска лабораторија - септември 2017
UKHL_septemvriska_sesija_2017_oceni.pdf УКХЛ - оцени - септемвриска сесија 2017

06.09.2017  08:00

Управување со квалитет во хемиска лабораторија

Делот Задачи (во Excel) ќе се полага во Медиотека или Библиотека.

Известување

24.08.2017  08:00

Управување со квалитет во хемиска лабораторија

Испитот ќе се полага во пред. 124. Задолжително пријавување во i_know пред полагањето. Задолжително да се носи индекс и пријава на испит. Делот Задачи (во Excel) ќе се полага ден порано во Медиотека или Библиотека.

Rezultati_UKHL_avgust_2017.pdf Резултати - Управување со квалитет во хемиска лабораторија - август 2017

23.08.2017  08:00

Управување со квалитет во хемиска лабораторија

Делот Задачи (во Excel) ќе се полага во Медиотека или Библиотека.

Известување

20.06.2017  10:00

Управување со квалитет во хемиска лабораторија

Испитот ќе се одржи во пред. 124.

Rezultati_UKHL_20_juni_2017.pdf Резултати од испит одржан на 20 јуни 2017

06.06.2017  10:00

Управување со квалитет во хемиска лабораторија

Испитот ќе се одржи во пред. 124.

UKHL_6_juni_2017.pdf Резултати од испит одржан на 6 јуни 2017

28.04.2017  08:15

Управување со квалитет во хемиска лабораторија

Студентите кои имаат намера да го полагаат испитот задолжително да се јават кај предметниот нставник.

UKHL_rezultati_april_2017.pdf Резултат од испит по Управување со квалитет во хемиска лабораторија

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука