Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


14.09.2017  12:00

Физичка хемија (за молекуларна биологија)

септемвриска сесија, II-декада, задолжителна е пријава од студентот

2017_09_I_dekada.pdf Резултати-Физичка хемија-биолози-2017.09-I-dekada

Физичка хемија (студии по биологија - биохемија и физиологија)

септемвриска сесија, II-декада, задолжителна е пријава од студентот

2017_09_I_dekada-0.pdf Резултати-Физичка хемија-биолози-2017.09-I-dekada

11.09.2017  09:00

Физичка хемија I - Б ниво

Усмен испит.

Известување

Физичка хемија II - Б ниво

Усмен испит.

Известување

05.09.2017  10:00

Физичка хемија за наставна насока I - Б ниво

II декада, усен испит, Амфитеатар - задолжително пријавување во i-know, - се избира само една декада за полагање. Не може да се полага во двете!

Известување

Физичка хемија за наставна насока II - Б ниво

II декада, усен испит, Амфитеатар - задолжително пријавување во i-know, - се избира само една декада за полагање. Не може да се полага во двете!

Известување

04.09.2017  09:00

Физичка хемија I - Б ниво

Писмен испит аналитичка биохемија. Испит аналитичка биохемија (стара програма).

FizHem1b_04_09_2017.pdf Pismen ispit zadaci (nova programa)
Stara1b_04_09_2017.pdf Ispit (stara programa)

Физичка хемија II - Б ниво

Писмен испит аналитичка биохемија. Испит аналитичка биохемија (стара програма).

FizHem2b_04_09_2017.pdf Pismen ispit zadaci (nova programa)

29.08.2017  09:00

Физичка хемија I - Б ниво

Усмен испит

Известување

Физичка хемија II - Б ниво

Усмен испит

Известување

25.08.2017  10:00

Физичка хемија за наставна насока I - Б ниво

I декада, усен испит, Амфитеатар - задолжително пријавување во i-know, - задолжително носење сопствен калкулатор, - се избира само една декада за полагање. Не може да се полага во двете!

Известување

Физичка хемија за наставна насока II - Б ниво

I декада, усен испит, Амфитеатар - задолжително пријавување во i-know, - се избира само една декада за полагање. Не може да се полага во двете!

Известување

23.08.2017  12:00

Физичка хемија (за молекуларна биологија)

септемвриска сесија, I-декада, задолжителна е пријава од студентот

Известување

Физичка хемија (студии по биологија - биохемија и физиологија)

септемвриска сесија, I-декада, задолжителна е пријава од студентот

Известување

21.08.2017  09:00

Физичка хемија I - Б ниво

Писмен испит аналитичка биохемија. Испит аналитичка биохемија (стара програма).

Pismen_ispit_21_08_2017.pdf Rezultati od ispit

Физичка хемија II - Б ниво

Писмен испит аналитичка биохемија. Испит аналитичка биохемија (стара програма).

Pismen_ispit_21_08_2017-0.pdf Pismen ispit

23.06.2017  09:00

Физичка хемија I - Б ниво

Усмен испит

Известување

Физичка хемија II - Б ниво

Усмен испит.

Известување

19.06.2017  10:00

Физичка хемија за наставна насока I - Б ниво

II декада, испит Амфитеатар

Известување

Физичка хемија за наставна насока II - Б ниво

II декада, испит Амфитеатар

Известување

16.06.2017  09:00

Физичка хемија I - Б ниво

Писмен испит задачи. Испит (стара програма).

FizHem1B16_06_2017.pdf Ispit zadaci

Физичка хемија II - Б ниво

Писмен испит задачи. Испит (стара програма).

FizHem2B16_06_2017.pdf Ispit zadaci

07.06.2017  10:00

Физичка хемија за наставна насока I - Б ниво

I декада, испит Амфитеатар

Rezultati_FH1_NN.pdf rezultati

Физичка хемија за наставна насока II - Б ниво

I декада, испит Амфитеатар

Известување

05.06.2017  09:00

Физичка хемија I - Б ниво

Усмен испит

Известување

Физичка хемија II - Б ниво

Усмен испит

Известување

29.05.2017  09:00

Физичка хемија I - Б ниво

Писмен испит задачи. Испит (стара програма)

ispitFizHem1B_29_05_2017.pdf Rezultati od ispit

Физичка хемија II - Б ниво

Писмен испит задачи. Испит (стара програма)

ispitFizHem2B_29_05_2017.pdf Rezultati od ispit

22.05.2017  09:00

Физичка хемија I - Б ниво

Втор колоквиум

Vtorkolok22_05_2017.pdf Vtor kolokvium rezultati

25.04.2017  09:00

Физичка хемија II - Б ниво

Усмен испит

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука