Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


14.09.2017  09:00

Хроматографски методи (прв циклус)

Испитот по Хроматографски методи во втора декада ќе се одржи на 14 септември во време по договор. Студентите кои ќе полагаат да се најават на е-пошта кај предметниот наставник до 9 септември.

rezultati_pismen_ispit_5_sept_2017.pdf Rezultati od pismen ispit Instrumentalni analiticki metodi - II dekada (05.09.2017 god.)

12.09.2017  10:00

Хемиско училишно експериментирање (за биологија-хемија)

Втора декада. Задолжително пријавување кај предметниот наставник.

Известување

07.09.2017  08:00

Хемија во практиката

Испитот ќе се полага во пред. 124. Задолжително пријавување во i_know пред полагањето. Задолжително да се носи индекс и пријава на испит.

Rezultati_Hemija_vo_praktikata_septemvri_2017.pdf Резултати Хемија во практиката - септември 2017

Хемија (за Шумарски факултет)

Испитот ќе се полага во пред. 124. Задолжително пријавување во i_know пред полагањето. Задолжително да се носи индекс и пријава на испит.

Известување

29.08.2017  10:00

Хемиско училишно експериментирање (за биологија-хемија)

Прва декада. Задолжително пријавување кај предметниот наставник.

Известување

29.08.2017  09:00

Хроматографски методи (прв циклус)

Испитот по Хроматографски методи во прва декада ќе се одржи на 29 август во време по договор. Студентите кои ќе полагаат да се најават на е-пошта кај предметниот наставник до 25 август.

Известување

24.08.2017  08:00

Хемија во практиката

Испитот ќе се полага во пред. 124. Задолжително пријавување во i_know пред полагањето. Задолжително да се носи индекс и пријава на испит.

Rezultati_Hemija_vo_praktikata_avgust_2017.pdf Резултати Хемија во практиката - август 2017

Хемија (за Шумарски факултет)

Испитот ќе се полага во пред. 124. Задолжително пријавување во i_know пред полагањето. Задолжително да се носи индекс и пријава на испит.

Известување

28.06.2017  10:00

Хроматографски методи (прв циклус)

Испитот по Хроматографски методи во втора декада ќе се одржи на 28 јуни во време по договор. Студентите кои ќе полагаат да се најават на е-пошта кај предметниот наставник.

Известување

20.06.2017  10:00

Хемија во практиката

Испитот ќе се одржи во пред. 124.

Известување

Хемија (за Шумарски факултет)

Испитот ќе се одржи во пред. 124.

Известување

09.06.2017  10:00

Хроматографски методи (прв циклус)

Испитот по Хроматографски методи во прва декада ќе се одржи на 9 јуни во време по договор. Студентите кои ќе полагаат да се најават на е-пошта кај предметниот наставник.

Известување

06.06.2017  10:00

Хемија во практиката

Испитот ќе се одржи во пред. 124.

Hemija_vo_praktikata_6_juni_2017.pdf Резултати од испит одржан на 6 јуни 2017

Хемија (за Шумарски факултет)

Испитот ќе се одржи во пред. 124.

Известување

10.05.2017  12:00

Хемија во практиката

Хемија во практика - II колоквиум - амфитеатар

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука