Методи на хемиско експериментирање I


    Следни испити од овој предмет:

  • 16 Јануари 2014 во 10:00 Испитот по предметот Методика на хемиско експериментирање I ќе се одржи на 16.01.2014 (четврток) во 10ч.
  • 25 Август 2015 во 09:00 Прва декада
  • 03 Септември 2015 во 09:00 Втора декада
  • 17 Ноември 2016 во 12:00

    Материјали