Вонреден професор д-р Горан Стојковиќ associate prof. Dr Goran Stojkovikj


Кабинет 132 Локал 911 Дир. телефон 3249911 Email [protected email] Консултации консултации во понеделник од 8-10 часот, среда од 10-12 часот

Д-р Горан СТОЈКОВИЌ, е роден на 26 јуни 1964 г. во Врање, Србија.